....

Idag e man bakis igen... Va och drack lite igår i Fagersjö :) Gamla Fagersjö, man saknar dit ibland.. Kul hade man där... träffa gamla barndomsvänner och spela  Fotboll och kröka lite.. :) 
Jobbade idag oxå.. Fick skjuts ut av Jimmy, han skulle oxå jobba och han jobbar bara 5 min från mig.. hehe.. Perfekt :)
Sålde min lur igår oxå, så nu måste jag köpa en ny telefon..

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska jobba imorn med.. På Måndag får jag veta om jag får vara kvar där eller inte... Hoppas jag får det, annars vet jag inte vad jag ska göra... Buhu... hahaa...

Bye Bye

En Dikt

En liten flicka i världen ensam står, hennes hjärta är fullt av blödande sår.
Ångesten i bröstet tynger henne hårt, hon vill vara lycklig,, varför är det så svårt?
Hennes kinder är våta av salta tårar, hon vet hur mycket hårda ord sårar.
Hon va en gång ett barn som ofta log, nu är det många år sedan hennes leende dog.
Flickans liv är längre ingenting värt, hon har förlorat allt som hon höll kärt.
Hennes dagar är fyllda av låtsas glädje & panik, nätterna är fulla aav gråt & kvävda skrik.
Hon undrar om livet blott är ett spel, varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?
Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod, om det bara fanns någon som henne förstod!
Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor, ja vad som helst för att ta död på hennes plågor.
Livet är ingen lättsam lek, det är blott fyllt av ångest & svek.
Kanske går det så att flickan tar sitt liv...!

Konstig dag...

Idag va jag hemma från jobbet.. Känner mig fortfarande bakis från kryssningen.. man börjar väl bli gammal.. haha... har typ bara legat i sängen hela dan.. har haft sån jobbig huvudvärk..
När jag vaknade imorse hade jag fått ett sms från ett gammal ex.... Blev förvånad, har inte haft någon kontakt på säkert 2 år, så det va lite kul.. Vi har messat med varandra hela dan... :) Det händer ju inte varje dag att nån som man inte haft kontakt med på så länge rätt som det e hör av sig.. att han ens hade mitt nr kvar oxå... hehe.. Skumt skumt.. men kul...

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorn till jobbet...

GODNATT PÅ ER ALLA

Kryssningen

Nu har man kommit hem från kryssningen... Helt slut e man.. har knappt fått nån sömn under dom här 2 dagarna.. men kul som fan hade vi :) På dit vägen va det jag, min moster och min mellersta kusin som åkte..  det först vi gjorde när vi kom på båten va och tog en öl :) Haha..  När båten började åka gick vi ner till taxfree och köpte Sprit och long drink :) Sen gick vi upp till hytten.. Vi hade hytten på 9:de våningen... Schysst :)
Började dricka gjorde vi.. och fullare och fullare blev man.. Vi  träffade på en massa roligt folk oxå som vi festade med... Hur kul som helst.. Gick och la mig kl 7 på morgonen och gick upp halv 9.. Så fick bara 2 timmars sömn.. 




Vi gick av båten vid halv 10 och mötte Gina.. vi åkte till hennes butik som hon har öppnat.. en tatto/percing butik... Nice... :)
Efter ett tag kom Markus och Alejandro..(Kusinerna) Jag åkte med dom hem till Gina för Markus skulle duscha.. Sen åkte vi till Östra Centrum... typ som Farsta Centrum med massa butiker o  skit... Vi satte oss ute och bara softa tills klockan skulle bli 3 då Alejandro skulle hämta sin son på dagis... Och gud så söt han va.. Första gången jag träffade han.. Sen åkte vi tillbaka mot båten... 




Min moster stannade kvar i Finland så då vart det jag, Hanna och Markus som åkte tillbaka... och så började festen igen :) Lika kul hade jag tillbaka... Vi träffade på massa folk igen och full blev man igen.... La mig rätt sent igen.. tror klockan va runt 5-6 på morgonen... och halv 10 kommer båten in och då måste  man egentligen gå  på en gång.. men vi försov oss... Vi vakna kl 11... kom ut från båten halv 12... men det va lugnt...

Hur kul som helst har jag haft iallafall... och det va skit kul och träffa Alejandro och Gina igen.. och lille Leo oxå :)






Baksmälla....

Usch va jobbigt jobbigt det e och vara bakis.. fast man får ju skylla sig själv.. man vet ju vad som väntar en dagen efter.. Fast jag tog en resorb igår innan jag gick och la mig.. det e vätskersättning.. Så när jag vakna så mådde jag inte så himla dåligt, orkade till och med åka in till stan nu på dan och gå runt i det sköna vädret..
Men nu känner jag mig jätte seg och mår illa..  Så idag ska jag bara ta det lugnt så att jag e pigg o kry till imorn, då jag ska åka kryssning :) 

Igår blev det väl en lyckad kväll.. trodde först inte att jag skulle göra nått men sen så ringde Jimmy (barndomsvän) och fråga om jag skulle va med och festa lite.. Självklart sa jag.. Tackar aldrig nej till parta..hehe :) Jag kom hem runt 20:30.. Duschade och gjorde mig iordning.. Sen kom Jimmy,Jimmy & Tommy med massa bärs och sprit... Lite senare gick vi ner till krogen.. Ante kom ner sen oxå... När det stängde där gick vi hem till mig och festa lite till..
Vid halv 3 åkte jag till Hagsätra, hem till Jimmy en kille... Sov över där... :)

tack o Hej leverpastej... :):)

FÖRBANNAD!!

Blir så jävla förbannad på det här samhället... Jag fick en praktikplats för 2 månader sen på en kakelbutik genom arbetsförmedlingen och nu så ringer dom och säger att dom inte kan förlänga en månad till för att det inte finns pengar till det.. Utan säger att dom ska anställa mig med lönebidrag.. men för det första så kan dom inte anställa mig just nu pga. att vi nyss har öppnat butiken och det måste börja komma igång, så det finns ju inte så mycket pengar just nu så att dom kan anställa folk.. Sen så har jag bara varit där i 2 månader och butiken öppnade för ca 1 månad sen, så det behövs ju längre tid för att jag ska kunna lära mig allt innan jag kan bli anställd.. Vet inte vad dom tänker med dom på arbetsförmedlingen..
Så nu på Söndag så kommer jag antagligen att bli arbetslös igen.. Fan va tråkigt!!

Som sagt.. jag skulle aldrig ha slutat på mitt förra jobb, tryckeriet.. hade det bra där och dom ställde verkligen upp för mig.. men dum som man e...!!

Marias B-day

Idagv a vi och firade Maria som fyllde år igår.. Först åkte jag och Maria o käka i Medis..Redan då kommer det fram en kille och ville ha våra nummer..haaha.. Efter vi va klara där åkte vi hem till henne och för kröka och gjorde oss iordning.. Alla ringer och stressar fast klockan bara e 20:30..... Halv full har man hunnit blivit när vi beger oss till bussen på väg in till stan.. Vi åker och möter tjejerna i Fridhemsplan.. Och som vanligt så fastnar vi på ett och samma ställe.. men kul hade vi iallafall :) Full som fan har man hunnit och bli när vi kommer ut från stället.. Vi tänkte dra vidare till GK men klockan hade redan hunnit bli 2 så vi sket i det.. ringde till Jimmy, en kille... skulle åkt dit men blev aldrig av.. Åkte hem istället... Så nu sitter man här framför datan full och trött.... Fan va bakis jag kommer va imorn/idag.. Usch va jobbigt.. men som tur e ska man inte jobba imorn.. Hade aldrig pallat.. hehe..
Nä nu ska jag nog gå och lägga mig och sova.. Börjar fan redan bli ljust ute.. 

Kul kväll hade man iallafall med födelsedafsbarnet :)

Puss&Kram på er alla.... (nästan) Hahaha....




Så mycket HAT....

Jag har så mycket hat inom mig som jag måste få ut.. Att en människa kan få mig att hata så mycket e helt sjukt. Det e mitt ex som jag pratar om nu.. Efter att det har varit slut mellan oss i en månad så går han och förlovar sig.. Och nu snart ska han gifta sig.. Hur kan man göra nått sånt så snabbt..?? Tycker det låter helt sjukt.. Och sen så e han skyldig mig pengar sen månader tillbaka.. han tror att han kan blåsa mig, att jag inte kan göra nånting.. men det kan jag.. jag tänker inte låta han få komma undan som han gör med allt annat..!!
Det e jobbigt att hata nån så mycket som jag gör.. men kan inte rå för det.. han gör mig så jävla förbannad!! E så jävla glad att det tog slut mellan oss.. Mår så mycket bättre nu utan han... Nu kan han inte trycka ner mig nå mer.. Känns skumt och säga det men det e så det är....

Saknad...

Ibland kan det vara skönt att sakna nån men oftast e det jobbigt.. Så jobbigt att det gör ont. jag saknar att det gör ont ibland. Jag saknar att ha en pappa. Visst har jag en pappa men inte som alltid finns där... han försvinner ibland  och ingen vet vart han har tagit vägen. Det ända man vet är att han är och super någonstans. han kan vara borta i flera månader och sen kommer han tillbaka som om ingenting har hänt. Så har det varit sen jag va liten så har blivit van, men man saknar ändå. 
Saknar min morbror oxå som gick bort Oktober 2006. Fast vi inte hade så bra kontakt så saknar jag han ändå. Han va alldeles för ung för att dö. Han blev bara 25 år! Jag hoppas att han har det bättre nu...
Saknar mitt gammla jobb oxå. Prima Reklamtryck :) Saknar dom som jag jobbade med, dom e så otroligt snälla, Hade aldrig kunnat få ett bättre jobb som det. jag ångrar att jag slutade där, mådde inte bra och tänkte inte klart, men nu e det försent och finns ingen återvändo.. men kommer nog alltid ha kontakt med dom.. hoppas jag iallafall :)
Sen e det en speciell person som jag saknar.. har inte träffat han på ett tag nu.. träffades lite snabbt bara men då va vi inte själva :( Hoppas att vi kan träffas snart igen och ha det lite roligt igen :) Haha.. Dom som känner mig vet vem jag menar ;)


         image9
                           image10    

En vanlig Måndag

Vakna kvart i 9 på morgonen av att Robin ringde mig. Han va på väg till Sthlm så han kom och hämta mig och skjutsa mig till jobbet.. Snäll han e.. :) Kom till jobbet vid 10. Robin följde med in och kollade lite, visade vad jag hade satt upp för vägg.. :) 
Sen va det bara att sätta igång och jobba. Idag va det inte så mycket folk som kom in i butiken så vi passade på och fixa lite i butiken.. Satte fast glasmosaik på plattor som vi ska hänga upp som prov.. Sen gjorde jag lite prislappar.
Åkte hem vid 8, då vi stänger. Tråkigt att man kommer hem så sent på dagarna, man hinner inte göra så mycket då innan man ska gå och lägga sig. 
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Idag blir det Spagetti.. haha.. Sen blir det väl att bara att glo på tv och ta det lugnt..

Bye Bye!

En hel dag utomhus

Igår va jag på Skansen med Julia (mitt ex dotter) och Nadya med hennes dotter och småsyskon. va jätte skönt att gå runt där, va ju kanonväder oxå.. och sen va det så himla kul och träffa Julia igen.. har inte träffat henne på länge.. Och ungarna kom bra överens och hade kul :)
Vid 4 kom Julias mamma och hämta henne. Nadya åkte hem och jag åkte till Hässelby och mötte upp Maria, Leyla, Halima, Micki, Harmonia och Anni. Vi åkte en bit från Hässelby ut på en bergsklippa precis vid vattnet och grillade.. Va hur skönt som helst. Och va gott det va med kött, har man inte ätit på länge. 
Vi åkte därifrån runt halv 9. Dom gick upp till Harmonia och jag åkte till Fagersjö hem till en barndomsvän Tommy, och där va Jimmy & Jimmy. Satt där och umgicks och drack lite. Sen vid 12 åker jag till Bandängen och möter upp Ante, Knatchen och hans tjej och spelar basket och dricker ännu en till öl.. Full har man hunnit blivit.. kommer hem halv 3 på natten.. helt slut.. Somnar nästan direkt.

En helt underbar dag med inget strul..

Puss & Kram



image4

         

RSS 2.0