Danjah - My Love






Falska kompisar - inget att ha

Nu har jag kommit hem från en dag på stan. Jag, min mamma och min moster åkte och träffade Robin, hans mamma och pappa. Det va trevligt, hans föräldrar är jätte trevliga och roliga.. Mamma åkte hem efter ca: en timme, men jag stannade kvar i några timmar till.
Nadja kom sen och mötte mig och vi gick och hämtade ut en biljett till mig till ikväll, då vi ska ut till en klubb där det kommer att vara uppträdande med 3 artister :9 Det kommer att bli kul, och det behöver jag idag, för nu är det kört mellan mig och Robin.

Han vill inte träffas någon mer, han säger att jag inte är något för han.. Helt plötsligt bara.... Och jag tror nog vad som ligger bakom allting.. Kan ju bara säga såhär... man vet aldrig vart man har sina kompisar, hur kan man vara så jävla falsk mot en när man ändå är så nära kompisar?? Jag förstår inte riktigt varför hon gör såhär, och det är inte första gången heller...

FUCK THIS.....




Ångest...

Idag va det inge kul och vakna upp, värsta baksmällan som jag inte har haft på länge, tänker tillbaka igår och nej det va ingen dröm. Det blev bara helt fel igår. Jag och Robin typ små tjafsa, jag orkade inte va kvar här hemma så jag gick ner till k rogen och köpte cigg och tog en öl.. Går hem sen, stämningen är fortfarande låg.
Vi går alla och lägger oss, Jag och Robin sover i mitt rum. Vi prata lite och så kom det fram... Det som jag bara vänta på... Han tror inte att det kommer att bli nått mellan oss, han är inte intresserad längre.
Det är ju så jävla typiskt min otur, nu när jag äntligen började få känslor och trodde att det här skulle leda till något bra, så blev det bara skit..
Nu ger jag upp, Jag ska hålla mig borta från kärlek, vill inte bli sårad igen...

Nu måste jag hoppa in i duschen, idag ska jag åka iväg med min moster och mamma och träffa Robins farsa, morsa och några till.. hahaha... Tänkte inte gå nu egentligen, men Nadja och min moster fick mig att ändra mig.. hahaha...

Hörs senare..


Kramar ♥

Skit kväll...

Den här kvällen blev inte som jag hade hoppats på.. det blev bara skit alltihoppa.. Men jag får väl skylla mig själv.. Jag kände redan på mig att den här kvällen skulle sluta skit... men men...

Morgondagen kommer nog att bli bättre, då ska jag gå ut med tjejerna.. det kommer att bli kul.. vi ska kolla på Danjah och några till, så det kommer att bli hur kul som helst :)

Nu måste jag nästan gå och sätta mig och umgås me ddom andra, annars är man ju ingen bra värd.. hahahahaha...

Ha en fortsätt trevlig kväll...


Kramar ♥

Psykologen idag..

Idag hade jag tid hos min psykolog, min moster följde med mig, så hon fick sitta i väntrummet och vänta på mig..
Och nu har jag äntligen blivit sjukskriven för min sociala fobi, då jag inte kan arbeta. Sen fick jag göra 2 test för att se hur allvarligt min sociala fobi är.. så jag får väl svar sen nästa gång jag går dit.

Ikväll ska Maria, Robin och Dennis (Robins kompis) komma hit. Vi ska käka och dricka lite, så vi får väl se hur den här kvällen slutar.. Jag ska ju då inte dricka något idag iallfall.. hehehe...

Hoppas ni får en bra Fredag

Kramar ♥


Äntligen hemma :)

Igår kom jag hem till Stockholm.. Kom fram kl 6 på kvällen och Maria kom och mötte mig vid bussen. Jag hade pratat lite med Robin innan och han va oxå i Stockholm, han satt på O´leareys i centralen, så jag och Maria gick dit, Jag va så sugen på en öl :)
Vi satt där i ca. 2 timmar och jag hann dricka 3 öl...
Jag och Maria åkte hem till mig och Robin gick och mötte sin kompis som skulle komma från Linköping.
Efter ca: 2 timmar så ringde Robin och sa att han och hans kompis skulle komma hem till mig, vi mötte dom nere i centrum. Robin hade ju blivit lite full och han ville gå ner på krogen och ta en till öl.. Vi alla gick ner dit och va där en liten stund. Lite små full hann jag bli..

Vi gick sen hem till mig och vi satt och lyssna på musik och umgicks...
Blev rätt så sent, somna runt halv 5 tror jag och så vaknar jag klockan 10 på morgonn, så trött är jag idag...


Skönt att vara hemma igen iallfall, fast snart så åker jag bort igen, den här gången blir det Norrköping, ska ner till Robin så fort jag får pengar :)


Kramar ♥


Låten :)




Jah Cure - What Will It Take









Bloggträff

Idag fick jag en inbjudan till en bloggträff som sker den 15 Augusti i Stockholm. Det kommer att bli mat, dans, mingel, dricka och en egen Dj... Kostnaden ligger på 465 kr, men kanske kommer att bli billigare...


För dom som är intresserade kontakta  http://mymomentof.blogg.se/


Usch, vilket väder..

Blää... Det är sånt tråkigt väder ute.. Snö/Regn... Blir så blött och slaskigt.. Uscg vad det är tråkigt.. Bra att jag åker hem
idag, för hemma är det inte sånt här väder :)

Idag känner jag mig lite gladare och piggare än vad jag gjorde igår. Hela dagen igår va bara dålig, kände mig jätte deppig.. Det kommer ju dagar ibland då allt bara känns trist.. Men idag är jag på bra humör :)
Snart ska jag åka hem.. Tror jag ska ta bussen som går vid 2 och då är jag hemma runt 6 tiden, Maria skulle komma och möta mig vid bussen, så vi får väl se om hon dyker upp..

Nu ska jag gå ut och röka i det här äckliga vädret, Brrrr... Fryser bara när jag tänker på det.. heheehhe :)

Vi höres när jag har kommit hem :)


Kramar ♥

Deppig?

Idag är det en sån dag som jag känner mig lite deppig. Har kännt mig nere sen jag vaknade.. Känns som om jag har en stor klump i magen full av oro, utan att jag vet varför riktigt.. Det kommer ju såna dagar oxå.. Har bara legat på soffan och glott på tv.. Känner mig inte ett dugg moteverad till att göra något idag.. Men ska försöka rycka upp mig lite, det är ju sista dagen jag är kvar här.. Imorn ska jag åka hem till Sthlm efter att ha varit i  Jönköping i en vecka.
Ska bli skönt att komma hem, har nog lite hemlängtan.. hahaha...

Och på Fredag får jag träffa Robin.. Han ska åka upp till Sthlm, det ska bli kul :) Har saknat han. Puss på dig :)

Nä, nu ska jag gå ut på balkongen och ta mig en cigg..
Hopas ni får en bra dag idag

Kramar ♥

En fin dag

Idag har det varit fint väder, solen har varit framme hela dagen, så Jag, Isabelle Och lilla Nova gick ut på en promenad, vi gick ner till stan sen och gick in på et fik.. som vanligt när man är ute med Isabelle, hon älskar ju och gå och fika, där jag är helt tvärt emot, men men.. Ibland kan det vara lite mysigt..

Efter att vi har varit på stan i ca: 2 timmar så går vi hemmåt och då har ju solen redan börjat gå ner och blåsigt va det, så det va ingen vidare, sönt att komma in i värmen..

Strax ska vi åka iväg och köpa lite mer fiskar till deras akvarium, lilla Nova ska bara bada först :)


Lite bilder från idag





















Fika på stan

Idag gick jag, Isabelle och Nova ner till stan och fika lite.. Vi kom inte iväg förren vid halv 4...
Efter vi fikat kom Niklas och vi åkte och köpte ett akvarium och fiskar.. Det är så fint med fiskar, blev själv lite sugen att ska akvarium igen...

Nu har vi kommit hem och känner mig inte så kry.. Har ont i magen och mår jätte illa, vet inte riktigt vad det är.. Kanske har ätit nått dåligt bara...

Ska lägga mig på soffan och vila lite nu..

Ha en fortstt trevlig kväll..

Kramar ♥

ROSA

Idag målade vi igen, den här gången va det Novas rum och självklart så blev det ROSA..  Ett riktigt tjejrum :)
Den här gången gick det lite fortare än vad vardagsrummet tog eftersom att här skulle det inte vara någon fondvägg utan rosa rakt igenom...
Jag målade i min Djugårdtröjja som jag har tryckt på jobbet, så den blev helt förstöd :(
Men Robin tyckte att det va jätte bra, då han hatar Djurgården.. Hahaha...

Här kommer bilder från dagens målande..


Klart för målning



Snygg man är när man målar.. Hahaha



Min Djurgårdströja :)



Fint det blev med rosa och svart



Resultat




Målat Isabelles vardagsrum

Nu kommer det bilder från när vi målade vardagsrummet. Vi blev klara igår runt halv 12 på kvällen, tog oss nästan 12 timmar att bli klara.. men då tog vi oxå många och långa pauser.. Men fint blev det..

Här kommer det lite bilder


Här står jag och målar fondväggen



Målar tredje och sista strykningen



Såhär såg det ut när vi va klara (Lortgrisar)



Resultat






Melodifestivalen

Vi tog en paus med målningen och käkade och kollade på melodifestivalen.. Och som vanligt blir jag lika irreterad över vilka som går vidare till final... Och låtarna överhuvudtaget... Det blir bara värre och värre för varje år..
Fast dom som jag hoppades på kom ju iallafall vidare till andra chansen och det va: Rigo och Sofia.

Nu ska jag fortsätta måla..

Bilder kommer upp när vi är klara :)


Tacos :)

Halloj... Nu har det redan blivit Lördag.. veckorna går så snabbt att man knappt hinner med...

Igår blev de inget målande, klockan blev för mycket, men vi va och hämtade färgen iallafall, så idag ska vi måla :)
Vi ska väl börja snart, Isabelle måste bara vakna till först.. hahaha...

Igår blev det en lugn Fredag, vi käkade tacos, mm vad gott det va.. hnder inte så ofta att man äter det...
Vi kollade lite på tv, sen gick jag och la mig, redan kl. 23. Jag va så trött, somnade t.o.m till på soffan..

Kommer in lite senare med lite bilder på när vi målar..

Kramar ♥

Klänningen..

Idag när jag, Isabelle och lilla Nova gick ner till stan, så gick vi in i en butik där jag såg en så fin klänning som jag verkligen vill köpa.. Den va svart med ett brett rosa band under brösten som man knyter en rosett där bak. Den va så fin, men dyr.. Den kostade 1500 kr, och min ekonomi är inte på topp just nu.. Så jag får se hur mycket pengar det blir över efter jag har betalt alla mina räkningar..

Nu sitter vi hemma bara och tar det lugnt... Idag ska vi måla :)
Vi ska måla om Novas rum och vardagsrummet, fast det blir nog bara ett rum idag, för det tar ju sin tid...
Så när Niklas kommer hem så ska vi åka och köpa färg..

Kul kommer det bli :)


Kramar ♥

Trött dag..

God morgon!

Uppe tidigt är jag idag igen.. Känns så skönt och att man har vänt tillbaka dygnet...
Har ätit frukost precis, och tänkte hoppa in i en dusch snart...

Igår va vi på öppna förskolan, det är ett ställe för mammor och sina barn, där man kan träffas och sen få lite information om allt möjligt.. Vi var där i ca: 1 timme, Nova va lite gnällig så vi gick sen hemåt.
När Niklas hade kommit hem så gick jag och Isabelle ner till stan och kolla lite i affärer i nån timme..

Vi kom tillbaka hem vid halv 7, Då va Niklas syrra här med sin lilla dotter på besök..

Jag va så trött, så jag gick och vilade lite run klockan halv 8, Kvart i 9 väckte Isabelle mig och sa att jag skulle komma upp och äta mat.
Gick upp och käkade lite och kollade på tv ett tag... Sen gick jag och la mig och sov igen, redan kl 11 på kvällen.. Så skönt :)

Har knappt tagit några bilder än, glömde ju min kamera hemma i Sthlm, men jag kan ta kort med Isabelles kamera, men har varit dålig på det, men det kommer.. Idag ska jag ta massor med kort :)


Kramar ♥

God Morgon

Här e jag uppe med tuppen... Redan klockan 7 på morgonen gick jag upp.. Inte likt mig, men skönt är det att vända tillabaka dygnet till normalt..
Isabelle och Nova va redan vakna när jag gick upp, Nu håller Isabelle på och lägger Nova igen, sen ska vi äta lite frukost.

Igår när jag kom så gjorde vi väl inte så mycket.. Vi gick och fika lite innan vi gick hemåt.
Sen så målade vi om Novas skötbord och garderob från trä till svart :)
Jätte finnt blev det.

Idag blir det en fullspäckad dag.. PLANERING, PLANERING, PLANERING är det som gäller hela  den här veckan.. Den stora dagen börjar närma sig :)

Kan tyvärr inte berätta här på bloggen vad det är som är på gång just nu... Men snart så... :)


Ha en trevlig dag
Kramar♥

Nya Dag...


God morgon!

Klockan är bara halv 8 på morgonen och jag är vaken.. :)
Ska snart åka iväg till Jönköping. Bussen går halv 12 men jag har lite saker jag måste göra innan jag åker...
Komemer ju att bli borta i ca en vecka...

Kommer bli kul att åka ner dit igen, nu har dom ju flyttat in till stan oxå, så det känns ju lite skönare :)

Kommer att blogga under tiden jag är där, jag får ta mig min tid.. hehehe..

Nu ska jag ta en dusch och packa lite...
Hörs lite senare eller imorn..

Kramar ♥


Så blev Alla Hjärtans Dag

Dagen blev väldigt bra, När jag kom hem till Nadja,så började vi med maten.
Vi gjorde potatisgratäng med Kyckling och en sallad..
Det blev jätte gott, Leyla kom förbi och åt med oss oxå..
Så det va jag, Nadja, Danya och Leyla som åt middag och vi hade jätte trevligt :)

Lite senare runt kl. 23 så kom Nadjas killes kompisar, dom skulle vänta på att ha skulle komma hem, då han har varit i London i en månad.
Vi satt alla och umgicks och hade trevligt..

Efter ca en timme så gick hans kompisar för dom orkade inte vänta, Det va en som stannade kvar.
Han kom hem runt halv 1.
Vi satt och snacka och lyssnade på musik och klocklan bara flög iväg.
Leyla åkte hem vid 2.
Jag tänkte att jag skulle åka hem samtidigt som hans kompis skulle åka för vi bor åt samma håll.
Klockan tickade på och hade sen redan blivit 5 på morgonen.

Vi började röra på oss vid halv 6 ner till tunnelbanan.
Jag hoppade av i Gullmars där jag va tvungen och byta, han fortsatte in till stan, där han skulle träffa en tjej innan.
Så jag fick åka tunnelbanan själv hem..

Men en trevlig dag vart det, och det blev inte för mycket dricka heller  =)


Lilla Danya målar i pysselbooken



Danya sprang runt och tog en massa kort. (Nya fotografen kanske)




Danya.. Så himla söt



Middagen



Danya älskar och stå framför kameran





Dagens outfit :)

Nu ska jag bege mig till Nadja, där vi ska äta middag och dricka lite vin och öl..
Berättar mer imorn om hur det va och lite bilder kommer nog oxå :)

Ha en bra Alla Hjärtans Dag ♥






Alla Hjärtans Dag är kommen....

Jahopp.. Nu har den här dagen kommit oxå..
En underbar dag för dom som har en partner och en dålig dag för dom som är ensamna och deprimerade..
Jag tycker att det är dumt att ha en sån här  dag, då man ska visa till sin partner hur mycket man älskar en.. men ska man inte göra det varje dag om man verkligen älskar varandra, måste vi ha en speciell dag för att göra det???

Nu klagar jag bara, det ska jag inte göra... Hade jag själv haft någon kille att fira den dagen med så hade jag nog tyckt att det va jätte mysigt...


Lite fina Alla Hjärtans Dag bilder












Fredagen den 13:de

Idag är det otursdagen Fredagen den 13: de...
Fast någon otur har jag ine haft än, brukar oftast ha tur i stället.

Idag har jag sovit bort hela dagen, med tanke på att jag inte sov en blund inatt..
Somnade inte förren kl 12 på dan, Isabelle ringde och vi snackade en massa. Jag ska ju åka ner till henne på Måndag igen :)

Ikväll blir det lugnt för en gångs skull, inget festande idag inte..
Vill känna mig lite pigg och kry imorn, då det är Alla Hjärtans Dag ♥
Inte för att jag ska göra något romantiskt med nån, utan eftersom att jag är ensam och Nadjas kille inte är hemma så ska vi laga lite mat, dricka nån öl och umgås hemma hos Nadja..

Hade varit kul ifall Robin hade kommit upp hit nu i helgen, men det gör han inte.. men men..

Nu ska jag sitta och lyssna på min skiva som jag nyss har köpt..
Absolute Love Songs...
Den är jätte bra

Ha en fortsatt trevlig kvällen och se upp för oturen.... =)

Kramar ♥

Fixat och donat hos Nadja

Igår åkte jag hem till Nadja runt 7 på kvällen, skulle hjälpa henne och måla hennes hall.
När jag kom hade Nadja och hennes lillesyster redan börjat måla lite.
Dom tog en paus och så började vi kolla lite på köket.
Hon hade köpt svarta dekorklistermärken som man kan sätta över kaklet, och så började vi fundera ut lite om hur vi skulle sätta som.
Till slut kom vi fram till att vi skulle sätta svart på alla plattor, men lapparna räckte inte, så hon ska köpa mer idag.
Sen började vi måla igen, och så gick rollern sönder.. Typiskt...
Vi åker ända till Fagersjö för att hämta en ny roller hos hennes mamma och klockan är då redan halv 12.

När vi väl har kommit tillbaka till Nadja är klockan nästan 1 på natten. Vi började måla på en gång.
Det tog sin tid, men klara blev vi iallafall.

Men inte klara med allt, vi skulle oxå sätta upp dekorations klistermärken med blommor från Ikea på hennes vägg i vardagsrummet.. Och det tog mest tid av allt, då vi inte kunde bestämma oss för hur det skulle va..
Vi fixa och dona, Nadja va skit trött så hon gick och la sig på soffan medans jag fortsatte tills det blev klart.
Det blev fint och jag blev nöjd :)

Nu har jag äntligen kommit hem och har inte sovit en blund inatt, så nu blir det sova för mig...


En bild på hur det blev på väggen







Äntligen...

Äntligen kunde jag logga in här och skriva..
Försökte hela kvällen och natten igår, men det va nått strul och gick inte att logga in..

Igår va min far här, han ringde och frågade om jag behövde pengar.
Jag gick ner til centrum och mötte han, full va han oxå, men det är inte ovanligt.
Gick och handla lite mat, sen följde han med mig hem, han ville ha hjälp med sitt CV...
Hahahaha.. dottern får hjäpla farsan med cv...

Han somnade på soffan och sov över här..
Jag själv satt uppe hela natten framför datan. Har vänt på dygnet helt och hållet,
Men inatt måste jag försöka lägga mig lite tidigare, för imorn ska jag gå och kolla på en lägenhet =)


Kramar ♥

Eliteladies....

Nu har jag varit och beställt från internet igen, fick grejjerna i Fredags..
Det här beställde jag..



                        Huvtröja  279 kr                  
 

  




Brukar beställa från den här sidan ganska ofta...
Här är lite smkprov av vad dom har..



                     


Sidan heter www.eliteladies.se








Kärlek...







En dikt

Du som tänder mitt hjärta..

När jag tänker på dig brinner mitt hjärta som det glödhetaste ting på jorden.
jag känner en stark dragkraft som bara längtar efter din underbara närvaro.
En stak känsla av att få hålla om dig smeka dig över ditt magiska hår och bara få sjunka för en kort minut in i dina ögon som speglar världens vackraste ting man skådat. Du är mitt hjärtas eldskraft...


Dålig dag....

Usch, här sitter jag hemma och är så bakis.
Nu är det dags och sluta festa så mycket som jag gör, det har blivit lite mycket nu på sista tiden.
Visst är det kul och festa, men det finns andra grejjer att göra oxå.

Känns inge bra idag.
Blev lite tjafs mellan mig och Nadja igår. Känner mig jävligt dum..
Känns som om att Robin är sur på mig eller nått, han va så kort i telefon idag.

Nää nu måste jag rycka upp mig och ta tag i saker o ting..


Godnatt

Krramar ♥

En skön låt




Lutan Fyah ft Junior Natural - Fallback







Blev lite fest på Lördagen med =)


Jag och Nadja sov till halv 5 på eftermiddagen, med tanke på att vi gick och la oss runt halv 11 på dan..
Vi beställde hemköring med pizza, som va det äckligaste vi ätit...
Vi låg kvar i sängen i några timmar, men sen fick vi nog.
Jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning.
runt kl 9 kom en kompis till Nadja. Och med sig hade han öl och sprit.
Vi körde ölspelet och full bli man då.

När klockan hade börjat närma sig 11, så skulle vi gå och möta hans kompis som skulle komma till mig.
Och jag följde med på ett villkor, och det va om jag fick köra bilen. Och det gick han med på, blev själv lite chockad.
Men va bara ner till centrum, så det va ju ingen lång sträcka, men det va kul och köra bil igen, va flera år sen jag körde sist..

Väl tillbaka hem började vi spela igen. och fullare blev vi allihoppa.

Halv 1 åkte vi in till Gamla Stan och gick till After
dom stängde kl 3 och då åkte vi vidare till Labbet som stänger 5..

Kul hade vi den här kvällen
Här kommer lite bilder..


















Kvällen i Uppsala

Här kommer lite kort om hur det va i Uppsala..

Tar tåget som går 10 över 7, vi är framme runt 8.
Aro och hans kompis kom och hämtade oss vid tåget och så åkte vi hem till dom.
Det va en bit att åka från tåget, dom bodde i Gottsunda.
Vi kommer in och vi går och sätter oss i soffan och häller upp en grogg.
Vi sitter och umgås och lyssnade på musik och hade trevligt.
Fulla började vi bli och vi börjar göra oss iordning och sen åker vi in till stan och går ut på en klubb.
Hade jätte kul där, men sen blev vi ty utslängda från klubben, men vi skulle ändå gå.
Vi gick och käkade på Burger King, och sen så åkte vi tillbaka hem till dom.
Allting va jätte bra, men helt plötsligt så blir den ena killen skit sur på oss för att hon pratade i telefon, han tyckte att hon va oförskämd... Han flippa ur helt och hållet, helt sjukt.
Vi får inte vara kvar, så vi packar ner våra grejjer och drar.

Smart... hur skulle vi komma hem kl. halv 5 på morgonen..

Men som tur va så fick vi tag på en kompis som kunde komma och hämta oss..
Kl. 10 på morgonen kom vi hem...

Det va den kvällen det.. hahahaha..
Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men men.. kul hade vi iallafall.. =)


Här kom glajjerna fram igen =)


Här e vi på väg till stan


Inne på klubben


Här försöker jag få till en snygg pose...


Snygga vi är =)


Tequila  =)


Först Tequilan...



Sen citronen


Va hände.. hahaha...









Uppsala i helgen....

Ikväll åker jag  iväg till Uppsala och ska hälsa på några kompisar.
Kommer åka hem på Söndag, så blir nog inget skrivande här i helgen..

Ha en bra helg, så hörs vi på Söndag :)

Kramar ♥


Robin :)


God morgon alla vänner

Inte ofta jag är vaken vid den här tiden, klockan är nu 09:13
Jag är vaken för att jag följde med Robin till tunnelbanan, han skulle åka tillbaka till Norrköping.
Han kom till mig igår, mötte han vid tunnelbanan runt halv 11, vi gick ner på krogen och tog nån öl sen gick vi hem till mig.
Vi satt uppe en stund och drack lite Martini, fast det va ingen hitt för Robin.. hehe :)

Va kul att han kom, första gången han va hos mig :)






Jimmy och Jimmi på besök..


Jimmy och Jimmi kom förbi en stund med Mcdonald´s  =) Mm.. vad det va gott =) Jimmy tog också med sig några blandare till mitt handfat i badrummet som jag hade tänkt byta ut, men ingen av dom passade =( Så det blev inget nytt...
Dom åkte precis, va kul med lite sällskap :)

Pratade ltie med Robin i telefon idag oxå, det är alltid lika trevligt :)
Saknar han lite faktiskt, vi kanske ska träffas nästa vecka..

Nu måste jag springa ner till tvättstugan...

Kramar ♥


På tal om mosaik....


När jag jobbade på Kakelmagasinet så fick jag sätta mosaik i 2 bås
Och såhär fint blev det  =)







Visst är jag duktig :)



Fint i köket.. :)


Min mor har gjort det lite fint i köket med glasmosaik :)







Lillebror...

Idag vakna jag av att min lillebror Robin ringde och väckte mig kl halv 12.. Det va länge sen vi pratade.. han brukar inte direkt ringa om det inte är nått, men nu ringde han när han va i skolan och hade tråkigt och bara ville prata lite.. det e alltid kul.. Fast det va inge kul när jag inte kunde somna om efter, va hur trött som helst, då jag somna klockan 6 imorse.. men men..

Idag ska jag tvätta igen, Pussstt..... men är lika bra och få det gjort, känns så skönt när man har tvättat upp all tvätt :)

Fick ett brev hem idag oxå till Fredrik IGEN!!! Att dom inte fattar...



Jag och Lillebror ♥







En video från save the last dance...

Grym dans...



Jowell y Randy - No Te Veo


Ännu en bra låt :)




En skön låt :)

Francisco - Dip Out Of The Club







Det va denna dag det....

Sådär ja, nu va denna dag avklarad... Och för en gångs skull så har jag fått grejjer gjort...

Jag har tvättat, hängt upp tvätten, diskat, städat lite och så har jag rensat garderoben... Det blev 2 påsar som ska slängas, men mer bli det säkert för har dubbelt så mycket kläder i tvättkorgen som ska tvättas, hann inte tvätta allt idag.. och så tycker man att man inte har några kläder när man ska gå ut.. hahaha...

Pratade med Nadja idag, stackars lilla Danya har fått öroninflamation =( stackarn... Gör ju så fruktansvärt ont..

Nu ska jag ängna min tid framför datan och teven =)

Kramar ♥

Jacco - Vår Betong


Nadjas låt :)





En dikt

Vi människor har en tendens att gråta,
Det handlar mest om saker vi ej kan förlåta.
Folk förändras, folk går.
Kan inte låta bli att fälla en tår.
Vad ska man göra med all denna smärta?
Det gör så ont i mitt krossade hjärta.




Värdefull..







Sthlm... skit stad...

Usch vad tråkigt det är att vara hemma. Finns inte ett skit och göra här egentligen. Och ändå så bor man i huvudstaden.
Jag vill flytta... Min dröm är att flytta ner till Spanien och plugga spanska, men vågar inte flytta ner dit själv..
Så det skulle räcka med att bara flytta till en annan stad och börja om på en ny kula, men det är ju lättare sagt än gjort..
Käns lite som att man har fastnat i livet, kommer ingen vart, är tillbaka på ruta nr 1..... men men...

Idag har jag inte fått mycket gjort, vakna sent gjorde man som vanligt, så hela dagen bara försvinner.. Men imorn ska det tvättas och städas... Sånt som måste göras...

Hoppas ni har haft en trevlig kväll...

Godnatt♥

1:a Februari

En ny månad har det redan hunnit bli, dags och vända ett nytt blad i kalederna,, Jag beställer ju min egen almenacka, och såhär ser det ut på Februari sidan..





Min mor är det som e på bilden, då hon fyller år i Februari...


Ikväll blir det lugnt, slappa framför teven en söndag är alltid skönt :)

kramar ♥


Reggaeton Romantico

Jag med min spansk musik...  :)




Yves La Rock "Rise Up"

Den här videon e grym :)




Zion y Lennox - Hay algo en ti

En bra låt




RSS 2.0