Nu kommer det lite bilder =)

Sådära, nu har jag äntligen kunnat lägga in mina bilder på datan, va tvungen att köpa en minneskortläsare, Skrev ju tidigare att blider skulle komma, så nu hade jag tänkt att sätta in lite bilder till några tidigare inlägg...

Bio.. Det länge sen..

I Lördags vaknade jag halv 5 på dagen... helt sjukt att jag kunde sova så länge.. Jag tog en taxi hem, orkade inte åka tunnelbanan hem.. Taxin gick på 360 spänn..
När jag kommit hem går käkar jag lite och tar sen en dusch..
Nadja och en kille som hon dejtar kom och hämtade mig vid 8 och vi åkte till heron City..
Vi käkade först kebab och sen gick vi på bio.. Vi såg Mirrors.. jag trodde att den skulle vara bättre än vad den va, men man hoppade till några gånger.. hehe..
Sist jag va på bio va för lite mer än 1 år sen, när jag och mitt ex hade våran 1-årsdag.. Så det va ett tag sen jag gick på bio..

Filmen va slut halv 12, vi gick in i spelhallen och spelade lite innan dom stängde.. vi körde bilspel och jag vann =) så jag fick en extra gång.. haha.. jag e grym på och köra bil =)

Idag åkte jag, Nadja och lilla Danya in till stan, jag hade tänkt köpa ett par skor  nu till Hösten/vintern men som vanligt hittade jag inga.. det jag kom hem med var ett par leggins.. hahaha..

Den här helgen har varit bra.. har hunnit gjort massor av saker, inte ofta jag brukar göra det, utan brukar bli att antingen Lördagen eller Söndagen blir bara och ligga hemma och va bakis.. så det har varit skönt faktiskt..

Imorn e det en ny vecka igen och en ny jobbdag... Pusstt... Har ingen lust att åka och jobba imorn, men måste ju det..

Hoppas ni haft en bra helg

Kramar


Blev lite mycket... HaHa...

Här sitter jag i Bromma hos Michel...  Hur kom jag hit egentligen??

Det började med att jag ringde till Lilie efter jobbet, och hon frågade om jag ville komma över till dom.. och med dom menar jag,: Lilie, Mange, Fanny & Sebbe.. (Fanny & Sebbe är Manges barn)
Jag hann gå på bolaget och handla 5 öl och sen gå hem och lämna mina grejjer, sen kom dom och hämtade mig.
Vi åkte och hyrde film och köpte pizza...

Vi kom hem till Lilie och Mange runt 19 tiden.. Vi käkade, och sen gick ungarna och la sig.. Jag, Lilie & Mange satt och spela Yatzy och Chicago och drack öl... Det va jätte trevligt..

Jag tog bussen vid 23 tiden, när jag har gått av i Farsta för att byta buss hem, ringer Michel, han va på en fest och frågade om jag ville komma... okey, sa jag, men ,måste bara åka hem först ocg byta kläder..
Jag åker hem och göra mig iordning och drickaer 2 öl...
Jag tar en taxi runt halv 1 in mot stan... och möter Michel..

Festan va i en slags lokal/klubb.. det va soft där..
Vi åker hem till Michel och festar vidare där..
Och nu sitter jag här framför datan och bestämmer musiken, och tänkte att jag skulle skriva  lite här i min blogg, fast det blev ju lite mycket.. men men...
Ska sluta skriva nu och umgås lite här med folket..

Hörs imorn om jag orkar komma upp och skriva.. kommer nog att vara uppe ett tag till..

Hoppas ni har haft en bra Fredag..


Kramar ♥

Kär-Lek

Jag känner dina blickar, försöker låta bli 
Att möta dina ögon, går bara förbi 

Mitt yttre visar inget, men mitt hjärta rusar fort 
En blick av dig som säger, du minns allt som vi gjort 

Jag kan inte längre hoppas, jag kan inte längre tro 
Mitt liv får inte stanna, nu när jag byggt en bro. 

En bro bort från kärlek, en bro bort från svek. 
Jag trodde det var allvar, men du visste att det bara var en lek

Dikt

Tusen röster skriker i ditt huvud. 
Tusen viljor att kuva inför sin egen. 
Vilken väg ska du gå? När? Var? Hur? 
Ständigt jagande frågor och svar, 
ständigt jagande tankar och känslor. 
Vem är du, om du inte får vara dig själv? 
Vem är du, om du vill vara alla, men ingen alls?

En dikt om saknad...

Du har tystnat likt fågelns morgonsång
din stämma finns ej att förnimma
jag saknar dig så som du var en gång
i höstkvällens senaste timma

Du var och förblir hos mig ändå
trots att dagar har svunnit och farit
en tröst jag har i de minnen som finns
de stunder du hos mig har varit

Snart ses vi igen det känns bara så
min längtan till dig är en maning
som brinner därinne uti mitt bröst
och längtans sång ger en aning

Jag kramar dig nu i min ensamhet
du finns här så nära jag känner
din hud som jag mången gång har smekt
all kärlek som inom mig bränner

Jag älskar dig så det bästa jag haft
trots jag vet att jag får dig ej åter
jag somnar nu i min ensamhet
bara natten ser att jag gråter

Nått förslag?

Jobbat har jag gjort idag som vanligt, va skit trött idag, när det va morgonmöte orkade jag knappt ha mina ögon öppna.. haha.. Jobbigt om man hade somnat när det e möte liksom...
Idag gick jag ut till butiken faktiskt och skulle fylla på lite varor, det kändes inte alls bra, kände hur paniken kom.. Det e jobbigt när man e folkskygg, det hindrar en så mycket i livet.. men jag ska försöka träna bort det så småningom..
Kommer kännas så himla skönt att bara kunna gå runt i en affär själv, eller kunna gå och käka på typ mcdonalds utan att behöva ha någon som måste följa med hela tiden...

Men men.. Jag måste bestämma mig om vad jag ska köpa till min barndomsvän som har fått en liten dotter för ca 1 vecka sen.. Eftersom att jag jobbar på babyland så ser jag SÅ mycket grejjer man kan köpa.. och jag har sååå svårt att bestämma mig..

Någon som har några förslag kanske???

Fiskbullar..mm det e gott =)

Jobbat har man gjort idag.. gick upp kvart över 6 idag, brrr.. kallt e det när man vaknar, vill bara ligga kvar under duntäcket, men upp måste man.. Jobbade till kvart över 5 idag och dagen gick bra..
Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte mor min och hennes kille, fick lite pengar sås jag kunde köpa cigg och mat till imorn.. Imorn till matlåda blir det fiskbullar med ris.. mmm Det e så gott.. jag älskar fiskbullar...


Nu ringde Lilie..     "Uppehåll"


Det va ett trevligt samtal =) Vi pratar inte så himla ofta längre =( men men...
åhh.. nu kom MIN låt på.. Alicia Keys -  No one.. Tänker på en speciell tid när jag hör den här låten.. Saknar tillbaka till den tiden, fan oxå, varför gjorde jag det misstaget jag gjorde..?? bra fråga....

Aja, nu ska jag hoppa in i en dusch och laga fiskbullar och sen sova... Vilket liv.. hahaha...


Godnatt på er där ute
Kramar ♥

Blää.. måste laga mat

Nu har jag varit och handlat lite mat, som jag ska ta med mig imorn som lunch.. Det blir mackaroner med köttbullar, gräddsås och lingon..
Så nu måste jag ta och göra maten oxå.. orkar inte egentligen, måste ta och hänga upp tvätten oxå har inte gjort det än.. Sen blir det en snabb dusch och sen gå och lägga sig..
Måste upp kl. 6 imorn, jag har ändrat mina arbetstider.. börjar kl.8 nu istället. Pussst.....

Helgen e nu slut och börjar en ny vecka..

Hare så bra

Kramar

Söndag

Söndag... det e vilodagen.. =) Då kan man passa på och göra sånt som man inte hinner på vardagarna..
Jag gick och mötte Nadja idag vid 13 tiden, vi tog en taxi till Slussen, och sen åkte vi en bit bort och gjorde egentligen ingenting... Känndes nästan som att man åkte helt i onödan.. men det va ändå fint väder ute, så det va rätt skönt att va ute en stund =)
Vi åkte tillbaka till Slussen efter ca. 1 timme.. vi gick och käkade på Taco Bar, det va gott.. men har ätit lite för mycket tacos nu på sista tiden...

Åkte hem, så att jag kom hem till 4, då hade jag tvättid, så nu håller jag på och tvättar.. har bara en halvtimme kvar..

Nu e reklamen slut.. kollar på One Tree Hill =)


Kramar

Kul =)

Idag hörde han av sig.. Han skickade ett sms.. Han vill att vi ska träffas :) Vi har inte träffats på jätte länge nu, så det ska bli kul att träffa han igen.. Hoppas det inte dröjjer allt för länge nu bara.. jag vet hur det kan bli.. han har ju svårt att komma ifrån.. men men.. 
Det va kul att han hörde av sig idag =)
Blir alltid lika glad när jag ser hans namn på mobilen när jag fått ett sms =)

Så blev Fredagen....

Jag åkte och mötte Nadja och Sarah i Gullmarsplan, jag hoppade på deras tunnelbana. Vi gick av i Skanstull och mötte upp Nannis, (födelsedagsbarnet) 
Vi väntade på tåget som Leyla och Halima skulle komma med i ungefär 10 min. 
Vi åkte till Fridhemsplan, Eftersom att Nannis fyllde år så fick hon bestämma vart vi skulle gå, och hon ville gå till Viper..
Vi kom in gratis =) och ölen kostade bara 19 kr fram till kl. 23, vi kom in ca 22.30..
Vi drack och dansade... 
Tror vi gick runt halv 1, vi skulle vidare till HC... På vägen till Tunnelbanan, så ringde Adde, han va i Zinken med några kompisar, så jag åkte dit istället, medans dom andra åkte till Odenplan..

När vi ska åka hemmåt, går vi av i Slussen och käka Mcdonald`s, när vi e klara går vi ber till tunnelbanan och vi får vänta i 23 minuter.. men men, skönt ändå att tunnelbanena har börjat gå dygnet runt på helgerna...

Adde följde med hem, satt och snacka ändå fram till kl. 6 på morgonen, så idag e man seg.. Vi sov till 16.00...

idag har jag bara varit hemma och slappat, tråkigt att en hel dag bara försvinner, när jag e bakis.. men men..

Hoppas ni haft en bra Fredag o Lördag

Godnatt
Kramar ♥

Utgång

Ikväll blir det utgång.. Nannis fyller år idag, så ska ut och fira henne... Hinner faktiskt inte skriva så mycket mer, för jag måste åka om 10 min..
Kommer in imorn och berättar om hur kvällen blev..

ha en underbar Fredag

Kramar

Barn....

Min allra första barndomsvän har fått sin första lilla dotter =) Nova heter hon.. Jätte fin lite tjej e det.. har bar sett på kort än så länge.. Jag ska ta och åka och hälsa på henne i Jönköping nån helg framöver..

Snart e det nog dags för mig att skaffa barn oxå.. vill inte va allt för gammal när jag skaffar mitt första barn..
Jag tänker tillbaka i tiden.... Jag blev gravid när jag va 17 år gammal.. men gjorde en abort.. hade jag behållt barnet så hade jag haft en son eller dotter på 4-5 år nu... Och för ca 1 1/2 år sen blev jag gravid igen med mitt ex.. Jag hade tänkt och behålla den här gången, men då fick jag missfall.. Blev väldigt ledsen, men tänker nu att det va nog ändå lika bra, skulle verkligen inte vilka ha några barn ihop med mitt ex..

Tänker ibland hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade gjort den där aborten, hade det varit bättre än vad det e nu.. det kan man ju aldrig få veta...

Nu måste jag gå och laga mat till imorn..


Godnatt
Kramar ♥

If I could...

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.

Trött idag med

Nu har man kommit hem, åkte förbi farsan efter jobbet ett tag.. käkade lite och så fick jag med mig lite mat som jag kan ta med mig som matlåda imorn.. perfekt, slipper jag ställa mig och laga mat nu..
Jag e lika trött idag som jag va igår, helt slut...

Fan, måste försöka fixa lite pengar till Fredag, hade tänkt och gå ut faktiskt, har ju tagit det lugnt i 2 helger nu, så nu e det dags och ta sig ut igen =) Det ska va någon VIP grejj på GK på Fredag, dom bjuder på mat och dryck mellan 20-22 och sen efter släpper dom in alla andra, så jag och Nadja hade tänkt och gå på det, det kommer bli nice, så måste låna en liten peng av nån, men det löser dig säkert..

Nu e det tv-dags.. ska kolla på Vem kan slå Fredrik och Fillip, det e rätt kul faktiskt..

ha en fortsatt bra kväll


Kramar ♥

En fin dikt

Slut dina ögon så ser du när jag vinkar till dig, 
Jag lovar att jag ska vinka då molnen skingrar sig, 
så du inte missar mig.

Va inte ledsen, jag mår bra.
Jag finns i ditt hjärta.
Jag ser och älskar dig, 
Visst känner du min kärlek till dig?

Där du är, där finns jag, 
Där du går, där går jag.
När du sover, sover jag hos dig.
Du är inte ensam, för jag är hos dig,
Du behöver inte gå själv, för jag följer dig.

Du ser inte mina fotavtryck, 
Men jag finns i din närhet.
Du hör mig inte då jag skrattar, 
Men min röst finns där i ljuva toner. 
När vinden tar tag i dig,
Då är det mina kramar du får utav mig.

Både du och jag vet att vi snart ses igen, 
när jag gråter är det regndropparna 
som faller till marken.
Skratta och va glad, för då mår jag bra.
Livet är så mycket mer
Av allt det du ger! 

I ditt ansikte....

Satt precis och kollade på I ditt ansikte, ett humorprogram med Magnus Betner.. tycker han e så jävla skön.. Det han pratar om e ju dagens sanning egentligen.. han e bara för rolig tycker jag...

Några roliga klipp med Magnus Betner från inget e heligt..

http://www.youtube.com/watch?v=81Cq1OCYoQY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=o7VzTfflPhA&feature=related

Idag kändes det lite bättre

På vägen till jobbet, när jag satt på bussen fick jag den där nervösa känslan att jag får ont i magen..
Dom 3 dagarna jag har jobbat harjag tyckt att det har varit ganska jobbigt med tanke på att jag tycker det e jobbigt med mycket folk, och speciellt när man inte känner någon..
men när jag väl kom till jobbet så gick det över, hade inte ont i magen och mådde inte illa... Det kändes lite bättre idag..
Så jag tror att det kommer att bli bra med tiden.. Jag har börjat prata lite mer med dom som jobbar där och det känns bra =)

Kom hem runt halv 7 idag och va helt slut.. Gick och handla mat oxå, så att jag kan ta med matlåda imorn.. Pyttipanna blev det..
Så måste sätta igång och laga till den nu oxå...


Kramar

Spenderade Lördagen med släkten

Kom hem för en liten stund sen från min moster, min mormor och hennes man va på besök.
Jag åkte dit strax efter 16, käkade där, sen åkte vi alla till Bålsta där min yngsta morbror har sin grav.
Kan inte fatta att det redan har gått snart 2 år sen han dog.

Kommer verkligen ihåg den dagen han dog, jag va på jobbet och så ringer min moster mig i chocktillstånd och säger att Leif e död. Jag började gråta när hon sa det, Patrick min ena förra chef skjutsade dit mig, hem till min moster va det. Polisen och ambulans stod utanför. Jag ville inte gå in, för jag ville inte se hur han såg ut, ville hellre ha bilden av han när han va vid liv.
Usch det va hemskt... Och alldeles för ung va han.. Bara 25 år.. Livet har sina överaskningar..

Aja.. ska gå och kolla lite tv tror jag....
och måste bara  säga.. HAHAHAHAHAHAHA.... Varför sa hon inget när hon såg mig, som hon sa att hon skulle göra om hon såg mig nån dag.. hahahaha... mer än så kan jag jag inte skriva..

Godnatt på er
Kramar

Lugn Fredag

Idag har man jobbat, fy fan vad ont i ryggen och benen jag har, skulle behöva lite massage...
Idag stod jag mest själv och prismärkte en massa varor, det gick bra.. men det va en massa grejjer..

Fredagen har kommit, och jag känner att jag inte orkar göra ett skit ikväll, blir nog bara och va hemma och ta det lugnt.
Får väl se om Maria skulle komma förbi en sväng.

Fint väder har det varit idag oxå, synd bara att man inte har kunnat vara ute nått då :( förutom när man har gått ut och rökt...
Usch.. snart e vintern här, massa snö och kallt.. Brrr.. och bussar som alltid e försenade.. Att dom inte tar och fixar det där..
Eller så e det bara och ta sitt körkort, funderar på att börja med det igen.. kan ju köra, måste bara plugga...

Nu ska jag gå ner och ta en tvättid så att jag kan tvätta lite kläder..

Ha en bra kväll

Kramar ♥

Första dagen på nya jobbet..

Sådär ja.. nu va första dagen avklarad.. och det gick hur bra som helst.. fick t.o.m lite beröm =)
det jag fick börja med idag va att prismärka massa leksaker och kläder, det va lätt och gick bra... eftersom att jag bara jobbade 5 timmar idag , så hann man inte göra så mycket mer..
Den här veckan ska jag jobba från 9 till 16 och sen från nästa vecka ska jag jobba heltid, med andra ord 8 timmar..

Känns skönt att komma in i dom här rutinerna igen.. ha normala sovtimmar

Nu ska jag lägga mig och vila en stud, har skit ont i mina fötter, har ju stått hela tiden..


Kramar ♥

Det blev mer än 3....

Ja.. det blev mer än 3 öl... det blev 4.. tror jag.. hahaha...
Mötte Michel i Fridhemsplan... vi gick först till en kina resturang.. drack 2 öl där.. 
Sen gick vi till en liten krog som låg precis brevid.. drack 2 öl till där... tror jag, kan ha varit 3.. men tror det va 2 till.. hehe..
Hade trevligt.. satt och snacka en massa... sen va det dags och åka hem..

Vi gick ner till tunnelbanan.. jag skulle mot Hagsätra och han skulle mot Hässelby... och min tunnelbana skulle komma om 28 min, medans hans skulle komma om 2 min.. 

Så jag åkte med han till Bromma, så då behövde jag bara vänta i 2 min på mitt tåg..

Nu måste jag gå och lägga mig, så att jag kommer upp imorn till min första dag på jobbet..

Hoppas ni har haft en bra kväll..

Godnatt
Kramar  ♥

Dagen innan första dan...

Nu har jag gjort mig iordning.. jag ska åka iväg och träffa Michel, en kompis.. Vi ska träffas bara och ta en öl.. och det blir inte mer än 3 öl för mig ikväll, för imorn börjar jag mitt nya jobb =) Då vill man ju inte vara bakis...

Det e nervöst.. det e det alltid första dagen på ett nytt jobb.. men jag e mer nervös än vanligt.. kanske beror på att jag ska jobba ihop med tjejer som jag aldrig har gjort tidigare, och min chef e oxå en tjej.. Jag brukar oftast inte komma bra överens med tjejer.. men jag får hoppas på det bästa...

Nu ska jag gå och göra det sista innan jag dra....

Hörs sen..

Kramar ♥

Hmm..

Jag försöker hitta mig själv men det går inte, nej det är så jävla svårt.
Vet inte var jag är på väg, på väg bort kanske?
Jag vet ingenting längre, orkar jag en dag till?
Jag vet inte.
Försöker att tänka att morgondagen blir en bättre dag, men det blir den aldrig.
Glider bara längre o längre ifrån mig själv.
Jag ser mig själv på avstånd, vem är jag?
Vad har mitt liv blivit?
Tittar mig i spegeln, känner inte igen mig själv.
Var tog mitt leende vägen?
Var tog ljuset i ögonen vägen?
Hittar jag någonsin tillbaka till mig själv?
Eller har jag redan förlorat mig?
Förlorat mig in i en evighet jag inte känner till.
Vill inte leva i tomheten längre, vill hitta ett ljus som jag kan följa.
Följa det bort härifrån eller tillbaks till mitt liv, jag vet inte riktigt.
Svårt att veta när man inte vet vilken väg man ska ta, eller var man är på väg.
Allt har blivit så dimmigt,
dimman ligger som en tjock mur mellan mig och livet.
Ridån för den här showen har gått ner för längesen,
det är bara jag som ännu inte lämnat scenen.
Som om jag hoppas att livet ska gå i repris,
men vet innerst inne att det aldrig gör det.
Släpp taget om allt, bli fri.
Fri från smärtan, fri från livet.

Älskad...

Ett tyst lätt ord viskas i ditt öra
En varm hand nuddar dina blöta kinder.
 Du känner hur nån kramar om dig,
 du känner hur värmen kommer tillbaka i din kropp.
 Du känner hur ett bara mjuka läppar rör vid dig.
Du hör ordet – jag älskar dig viskas i ditt öra
du kollar upp där ser du ett par tindrande ögon se på dig, 
det var då du märkte att nån älskade dig…

Lyckades =)

Jag lyckades laga mat.. Kanske inte världens godaste, men det gick och äta =)
Men det e så tråkigt och laga mat när man bara gör till sig själv.. men man måste ju äta....




Lugn helg

Kollade nyss på ett nytt avsnitt av One tree hill :) Älskar den serien :)
Mamma åkte iväg idag.. så nu e jag själv hemma igen.. det e ganska skönt ibland..

Den här helgen har jag inte gjort ett skit faktiskt.. bara varit hemma och tagit det lugnt.. Det kan behövas ibland, jag e ju ute varje helg och festar..
Måste snart gå och handla sås.. jag ska laga mat idag.. hahaha.. får väl se hur det går.. jag e inte känd för att kunna laga mat direkt.. Ska göra biffar med potatis och sås.. blir säkert jätte bra =)

Hoppas ni har haft en bra helg..


Kramar

Lite smått irriterande...

Idag har jag varit hemma hela dan och inte gjort ett skit.. Kan va skönt ibland..
Satt och kollade på Idol idag, asså herregud säger jag bara.. Vissa människor tror verkligen att dom kan sjunga när dom inte kan det.. haha.. och vissa vill ju på synas på tv och skäma ut sig själva...

Blir ganska så irriterad.. Mitt ex post kommer fortfarande hem till mig.. Jag fattar inte varför. han kan ju inte va skriven här fortfarande..
Här ska man försöka glömma och gå vidare, men hur lätt e det då när man bara blir påmind om han genom att få hans jävla post.. aja...

Ska snart gå ner och möta mamsen, hon kommer hem idag.. perfekt nu när mina cigg tog slut.. hehe..

Och imorn e det Fredag igen.. känns som om det va helg nyss.. veckorna går så fort, man hänger knappt med.. hehe.. 
Får väl se vad jag hittar på denna helg.. Robin kanske skulle komma ner till Sthlm från Uppsala..

Nått tips kanske vad man kan hitta på i helgen??

Kramar

Lillebror fyller år..

Jag och min lillebror åkte in till Rådmansgatan vid 18:30, vi gick och käka på Kin Tan.. en thai resturang...
Vi tog ju då självklart buffen =) Va jätte gott och inte alls dyrt heller...

Det satt ett gäng tjejer nära oss, där en tjej  fyllde 18 år.. dom hade köpt tårta, och frågade oss om vi ville ha en bit.. Robin svara blygt nej tack, men då sa jag.. jo men ta en bit du fyller ju oxå år.. och du började dom sjunga för han.. Det va jätte snällt.. Det är inte ofta ett gäng tonårstjejer e sådär schyssta.. Robin blev lite generad.. men det va gulligt gjort tycker jag..

Kom hem för ungefär en halvtimme sen.. och mätta är vi =)

Känns som att det ända jag gjort idag är och ätit.. hehe..

Hoppas ni har haft en bra kväll..

Godnatt
Kramar

Lunch med Lilie

Vaknade av att Lilie ringde och väckte mig kl 12 idag.. Hon frågade om vi skulle gå och äta lunch i Farsta..
Jag gick upp och gjorde mig iordning, tog bussen som gick 12:42, mötte Nadja på bussen oxå.

Vi gick och käkade på Antonios eller vad det nu heter.. hehe.. Hon tog en Pizza och jag åt korvstroganoff... Det va gott..
Efter vi käkat gick vi runt lite i centrum, Lilie skulle köpa en present till en kompis till henne.. Och jag köpte ett anteckningsblock där jag skriver ner lite dikter och mina tankar, och en penna till =)

Snart kommer min lillebror som fyller hela 14 år idag.. jag sak ta med han ut och äta på en resturang som han får bestämma vilken det blir.. kan nästan ana vilken det blir... Thaibuffe... =)
Ska gå och göra mig iordning nu, för han kommer nog snart..

Ha en bra dag
Kramar

Vart kommer alla människor ifrån??

Så vad har man gjort idag då.. hmm.. inte så mycket faktiskt.. mamma ringde mig vid 3 tiden och frågade om jag kunde möta henne i Odenplan med några tavlor som hon skulle panta..
Mötte henne där vid 5.. men dom kunde inte ta emot tavlorna för dom kände inte till konstnärerna.. så vi åkte till Fridhemsplan istället, men där hade dom redan hunnit stängt.. Så vi skyndade oss till Skanstull.. hann precis..

Fick en tusenlapp för 4 tavlor.. Vi gick och käka på mcdonalds, sen åkte vi hem..

Men herregud va det va mycket folk.. vart kommer alla människor ifrån egentligen..?? Det går ju knappt och gå ute på stan..
Kanske man borde flytta ifrån sthlm, blir bara mer och mer folk i denna huvudstad..

Imorn ska jag till arbetsförmedlingen för att träffa en arbetspsykolog.. ska prata lite om jobb och sånt innan jag ska börja jobba.. Börjar ju om bara 1 vecka nu =)
Känns lite nervöst... hehe..

Nu ska jag gå och kolla på en film på tv..

Kramar

Pengarna bara försvinner

Idag fick jag mina pengar, så betalade mina räkningar på en gång så e det klart..
Och vipps, så va alla pengar borta.. dom försvann på en gång... har nu kvar en tusenlappp, men blir snart av med 400 kr som jag ska ge till min kusin.. lånade det av henne när vi gick ut i Fredags.
Så nu har jag då alltså kvar 600 kr som jag ska leva på i 1 månad.. Jadu.. undrar hur det kommer gå.. hahaha.. 
Men men,, det löser sig alltid, som det alltid har gjort på ett eller annat sätt...

Så vad händer idag då??
Måndag och en ny månad.. tråkigt väder e det ute oxå...
Kanske ska ta och börja städa lite.. det behövs..

Kramar

RSS 2.0